Xiaomi predstavio Mi band 2 narukvicu


Xiaomi, koji bukvalno čisti konkurenciju svojim dobrim odnosom cene i kvaliteta, predstavio je novu verziju jednog njihovog popularnog uređaja. Njihova fitness narukvica Mi Band, prodata je u preko 20 miliona primeraka, a od sada će u svom nazivu imati broj 2.

Xiaomi Mi Band 2 se od svog prethodnika najviše razlikuje po tome što integriše 0,42-inčni OLED displej, sa staklom otpornim na ogrebotine i premazom koji će pokušati smanjiti prljanje i ostavljanje otisaka prstiju.

Dodatak osnovnim mogućnostima prethodnika su pulsmetar ili praćenje otkucaja srca, pređena udaljenost i procena utrošenih kalorija, a ekran će kao novitet olakšati njihovo praćenje. Narukvica ima podršku za Bluetooth 4.0 LE, IP67 sertifikat za vodootpornost, težinu od svega 7g i bateriju koja će obezbediti autonomiju do 20 dana.

Zbog svega ovoga, Xiaomi je morao podići cenu svoje Mi Band 2 narukvice za sedam dolara više od prethodnika, ali iako košta 23 dolara, još uvek je cjenovono veoma konkurentan. Mi band 2 u prodaju kreće 7. juna.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    kako može kod nas da se nabavi?


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.