iPhone 7 stiže u prodavnice 16. septembra?


Evan Blass ovih se dana bavi informacijama koje se tiču naredne generacije iPhone-a. Uzevši u obzir njegove vrlo respektabilne rezultate kad je reč o "curenju" tačnih informacija, svaka njegova objava se prati s velikom pažnjom – a protekle subote je dobri stari @evleaks napisao da iPhone model za 2016. godinu stiže u prodavnice 16. septembra.

Ovo je već druga informacija koju smo saznali iz istog izvora, nakon nedavne objave da će novi iPhone dolaziti u samo dve, a ne kako se spekulisalo tri verzije.

Zanimljivo u svemu ovome jest i to da je Blass verovatno jedini relevantni izvor informacija koji u javnosti ne barata već uvreženim nazivom za taj mobilni, iPhone 7. On se o njemu izražava kao o modelu iPhone-a za 2016. godinu. To, pak, govori u prilog informacijama da se ovogodišnji modeli neće preterano razlikovati od prošlogodišnjih, te da Apple tek za 10. godišnjicu prvog iPhone-a i 2017. godinu priprema radikalni redizajn svojeg najprodavanijeg uređaja – pa možda za tu prigodu čuva i novo ime.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.