Od avgusta manje prostora za podatke na OneDrive-u


Microsoft zadnjih dana korisnicima OneDrive servisa šalje e-mailove upozorenja o skorom smanjenju besplatnog data prostora, koje je prvobitno najavljeno još u novembru 2015. godine.

Ali, nakon brojnih odlaganja, Microsoft je sada odlučio o konačnom datumu – 10. avgust 2016. godine. Tog dana Microsoft će smanjiti besplatni prostor sa 15 GB na 5 GB te će takođe ukinuti i besplatni bonus od 15 GB koji su dobili svi korisnici koji su odlučili na OneDrive skladištiti fotografije sa svojih mobilnih uređaja.

Svi korisnici koji do tog datuma ne budu smanjili količinu skladištenih datoteka u Microsoft-ovom oblaku neće ostati bez njih. Microsoft će im osigurati dodatnih 30 dana, a nakon toga će im OneDrive Account postati read-only, odnosno moći će pristupati datotekama, ali neće moći postavljati nove.

Korisnici koji ni nakon godinu dana ne smanje količinu postavljenih datoteka kako bi se uklopili u novi limit - mogu očekivati da će ostati bez njih budući da Microsoft navodi mogućnost brisanja postavljenog prekomernog sadržaja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.