Predstavljen Xiaomi Redmi Pro


Xiaomi je juče u Pekingu predstavio još jedan smartfon iz Redmi porodice, čime je u svoju nomenklaturu uneo još malo nereda u kojem se sve teže znalaziti. Najnoviji model nosi naziv Xiaomi Redmi Pro i dolazi s 5,5-inčnim 1080p OLED ekranom.

Najzanimljivija stavka na uređaju je dvostruka kamera. Jedna ima Sony-jev 13 MP senzor, a druga Samsung-ov od 5 megapiksela. Ova dvojac će vam omogućiti lakšu manipulaciju žožnom dužinom i postizanje Bokeh efekta. Isto tako će poslužiti i za refokusiranje, dakle, određivanje fokusiranih delova nakon što je fotografija snimljena.

Ispod haube, Xiaomi Redmi Pro donosi MediaTek-ov Helio X25 procesor s 10 jezgri, a u ponudi će biti varijante s 3 ili 4 GB RAM-a, odnosno 32, 64 ili 128 GB interne memorije. Xiaomi Redmi Pro je velikodušan i u pogledu baterije, jer nudi čak 4050 mAh kapaciteta.

Prodaja u Kini počinje 6. avgusta, a najjeftinija verzija (3/32 GB) će koštati oko 225 dolara, 3/64 GB 255, a 4/128 GB 299 dolara. Kada uređaj stigne na EU tržište, očekujte za cca trećinu više cene, no s obzirom na ponuđeno, i dalje će biti konkurentni.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.