Sada je putem Skype-a moguće deliti datoteke do 300 MB


Korisnike koji su navikli na Skype te nemaju namjeru potražiti neko drugo rešenje za dopisivanje i obavljanje video i telefonskih poziva zanimaće vest kako je ovih dana Skype postao nešto napredniji. Naime, iz Microsoftove garaže proizišla je nova verzija aplikacije koja sada omogućava korisnicima slanje datoteka veličine do 300 MB. Podsetimo, krajem maja, veličina datoteke je dobila ograničenje od tek 100 MB.

Možda se veličina datoteka ne čini naročito velika (pogotovo naspram Telegram-ovih 1,5 GB), ali iz Microsoft-a poručuju kako su pomno testirati nekoliko limita te kako su došli do zaključka kako je limit od 300 MB optimalan. Naime, prema njihovoj proceni limit od 300 MB pokriva sve veličine datoteka koje korisnici inače međusobno dele putem Skype-a.

Korisnicima koji imaju potrebu da šalju veće datoteke od podržanih Microsoft savjetuje da koriste OneDrive. Druga novost koja stiže iz Microsoft-ove garaže je mogućnost preuzimanja iste datoteke na više različitih uređaja što do sada nije bilo moguće. Treća ujedno i zadnja novost koju donosi novi Skype je mogućnost slanja datoteka i kada je primalac offline.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.