Xiaomi-jevi laptopovi stižu sa Skylake procesorima?


Prve informacije vezano uz laptop računare kineskog Apple-a, Xiaomi-ja, stigle su još krajem prošle godine. Svi dosadašnji podaci koji su "procureli" bili su tek okvirni – 8 GB RAM-a, Intel-ov procesor iz Haswell serije i sl.

Ali, sada je internet stranica benchlife.info navodno došla u posed i konkretnih brojki vezano uz mogući hardver. Prema izvoru Xiaomi-jev 13,3" laptop stići će s Intel-ovim Core i7 procesorom iz Skylake serije – tačnije s Core i7-6500U modelom brzine 2.5 GHz.

Isti izvor je potvrdio kako će laptop biti opremljen s minimalno 8 GB RAM-a te kako će se temeljiti na Windows-u 10. Ranije glasine kako će ekran biti osetljiv na dodir čini se nisu bile tačne, a dotični je navodno izostao iz konfiguracije zbog smanjena troškova proizvodnje.

Što se tiče izgleda, izvor javlja kako možemo očekivati klona Apple-ovog MacBook Aira. Xiaomi-jev laptop umesto Thunderbolt-a imaće USB-C port.

Čini se kako nećemo morati dugo čekati na potvrdu (ili potpuno odbacivanje) ovih navoda jer je Xiaomi najavio posebni događaj za 27. jul na kojem će predstaviti nove proizvode, koje, videćemo tada.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.