Evo kako da bez čekanja preuzmete Anniversary Update


Sigurno ste čuli za Anniversary nadogradnju - prva velika nadogradnja Windows-a 10, putena u utorak uveče, nešto kao service pack, koja je tempirana za godinu dana od puštanja 10-ke na tržište, a koja donosi Windows Ink, ekstenzije za Edge, mogućnost odabira tamnog interfejsa za Windows Store aplikacije, druga poboljšanja u interfejsu te još ponešto.

Ono što se nestrpljivima neće svideti je što će ta nadogradnja dolaziti u talasima, što znači da je upitno hoćete li je dobiti sada, sutra, koji dan, ili čak nedelju kasnije. Ako ne želite da čekate, rešenje postoji i zapravo je vrlo jednostavno.

Otiđite na ovu stranicu, kliknite na dugme Get the Anniversary Update now, nakon toga preuzme se instalacioni program kojeg pokrenete i pustite da odradi svoje. Instalaciju nemojte da pokrećete ako vam se žuri, jer će potrajati, pogotovo na slabijim računarima.

Do navedenog linka možete doći i na drugi način. Pokrenite Windows update (na engleskoj verziji Windowsa u Start ukucajte Windows Update pa kliknete na Check for updates). Ako kliknete na Check for updates i počne vam se skidati i Anniversary update - super. Ako ne, znači da još niste došli na red pa kliknite na Learn more.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.