Instagram kopirao Snapchat - upoznajte Stories


Facebook-ov Instagram želi da ostane i dalje relevantan medij za objavljivanje fotografija, stoga su bukvalno kopirali Snapchat-ov "Stories" koji omogućava korisnicima da stave više fotografija u jednu priču, što znači da ne moraju biti dosadni na klasičnom feedu, već mogu ispričati priču iz jedne nove perspektive.

Snapchat je svoje "Stories" uveo još davno, a da se ta funkcija pokazala uspešnom govori i upravo Instagram-ov potez da kopiraju istu.

Za one koji nisu upoznati s Snapchat-ovim "Stories", a koje se mogu replicirati i sada na Instagram, radi se o posebnom "folderu" (Stories) u koji možete postaviti koliko god želite slika i videa, a koji se brišu za 24 sata, što znači a će se prvo obrisati prvo najstariji zapisi.

Korisnici koji vas prate, mogu pregledavati niz slika i video snimaka jednu za drugom kako su iste objavljivane u "Stories". Što se tiče privatnosti, ako imate javni profil,  "Stories" će biti dostupni svima, a ako će biti privatni, onda će biti dostupan samo onima koji vas prate. Dobra stvar je što ćete moći odrediti želite li da vaše objave ne vide određeni korisnici. Što se tiče pregledavanja "Stories-a", sve što trebate jeste jednom tapnuti na sliku i za svaku sledeću, dok ukoliko želite pogledati "Stories" sledećeg korisnika, možete samo swipeovati.

Instagram je na svom blogu objavio kako ove nove mogućnosti stižu u narednim nedeljama za iOS i Android uređaje.

Da podsetimo, Instagram je prodat Facebook-u za milijardu dolara. Pokušali su da kupe i Snapchat, ali to im nije uspelo.Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.