Novi iPhone biće predstavljen 7. septembra


Apple je juče počeo da šalje pozivnice za event koji će se održati 7. septembra, a na kojem će biti predstavljena nova generacija iPhone-a. Prema svemu što smo do sada saznali, novi iPhone bi trebao da nosi ime iPhone 7, a uz standardni 4,7-inčni, trebala bi da bude predstavljena dva 5,5-inčna modela – iPhone 7 Plus i iPhone 7 Pro, s time da bi poslednji navodno trebao da sadrži dvostruku kameru na poleđini.

Ako je verovati glasinama, novi iPhone će se minimalno razlikovati od prošlogodišnjeg. Imaće potpuno isti oblik, s donekle izmenjenim antenskim trakama i povećanim modulima kamere, pa zbog toga neki opravdano sumnjaju u naziv iPhone 7, te sugerišu iPhone 6 SE, ostavljajući magični broj 7 za 2017. godinu, kada bi trebao stići potpuno redizajnirani model.

Bilo kako bilo, novi iPhone će pokretati novi Apple A10 procesor, proizveden u potpunosti od strane TSMC-a, dakle bez Samsung-ove pomoći, a mogla bi porasti i radna memorija na čak 3 GB. Navodno će s uređaja nestati 3,5 mm audio ulaz, a trebao bi da ga zameni Lightning ulaz. Ono što je sigurno, napokon ćemo ugledati konačnu verziju iOS-a 10.

Početak prodaje na ključnim tržištima se očekuje se desetak dana kasnije, a kada će stići u naše krajeve, za sada nije poznato.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.