Ovogodišnji Nexus telefoni biće još skuplji


Ove godine očekujemo dva nova telefona iz Nexus serije, a koji se trenutrno razvijaju pod kodnim imenima Sailfish i Marlin. Dok smo temu specifikacija i mogućeg izgleda odavno odradili, ostala je još jedna vrlo bitna tema – moguća cena ovogodišnjih Nexus-a.

Prema pisanju interneske stranice nexusblog.net, a koja se poziva na neimenovani izvor iz HTC-ovog tabora ovogodišnji modeli će pored napretka u hardveru doneti i veću cenu. Izvor navodi kako će za 32-gigabajtni Nexus Sailfish i Marlin biti potrebno izdvojiti po 449 USD i 599 USD.

Nije teško zaključiti kako će za modele s više data prostora trebati izdvojiti i veće iznose od navedenih. Poređenja radi – prošlogodišnji Nexus 5X s 16 GB interne memorije koštao je 70 USD manje, a 32-gigabajtni model 20 USD manje nego ovogodišnji Sailfish.

Slična je situacija i kod skupljeg Marlin modela koji bi trebao koštati 100 USD više nego prošlogodišnji Nexus 6P s istom količinom data prostora (32 GB). Ali, kako je izvor informacija nepoznat, navedene cene do službenog predstavljanja smatrajte tek okvirnima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.