[VIDEO] Ovo je adapter za slušalice budućeg iPhone-a?


Na web je procureo snimak koja prikazuje Apple-ov adapter kojim će se "obične" slušalice s 3,5-milimetarskim priključkom moći spojiti s novom generacijom iPhone-a – i to u jedini preostali ulaz, Lightning. Ovaj dodatak će potreban svim vlasnicima ovogodišnje generacije iPhone-a (koja najvjerojatnije neće imati klasični ulaz za slušalice), a koji će na njega hteti kablom spojiti neke postojeće slušalice ili spoljni zvučnik.

9to5Mac javlja da će ovaj adapter dolaziti u paketu sa novim iPhone-om, što znači da najverovatnje Apple neće u paket uključiti i neke nove, još neviđene, bežične slušalice. Ali, moguće je i da početkom septembra bude predstavljen iPhone u paketu sa Lightning slušalicama, a da se ovaj dodatak prodaje odvojeno, za sve one kojima treba klasični 3,5-milimetarski ulaz.

Izvor koji je objavio slike i video navedenog adaptera kaže kako isti nije podržan na iOS-u 9, ali na beti iOS-a 10 radi bez problema. Ova činjenica, kao i kvalitet izrade i izgled samog proizvoda, dokazi su koji govore u prilog autentičnosti ovog leaka.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.