Galaxy Note7 eksplodirao i uništio auto


Nakon što je Samsung najavio globalno povlačenje Galaxy Note-a 7, deo vlasnika ovih telefona na forumima je komentarisao kako se ipak neće odlučiti za zamenu svog smartphonea jer ne žele ponovno da nameštaju podešavanja, a i njihovi telefoni do tada nisu imali problema sa zagrejavanjem.

Problema s novim Samsung-ovim phabletom nije imao ni Nathan Dornacher iz St. Petersburga u SAD-u sve dok pre nekoliko dana nije ostavio telefon na punjenju u svom automobilu – Note 7 eksplodirao je, zapalio i u potpunosti uništio Jeep Grand Cherokee. Šteta je velika, a iako će osiguranje pokriti deo štete, Dornacher kaže kako je puno novca uložio u modifikaciju i poboljšanje ovog automobila koje mu osiguranje neće isplatiti. Nathan i njegova supruga tog su jutra kupili sto za dečju sobu, a dok su sto nosili iz automobila u kuću, Galaxy Note ostao je na punjenju u automobilu.

Njihova osmogodišnja kćer krenula je u automobil po telefon kada su shvatili da jeep gori te, iako su izgubili automobil, ova porodica može da bude srećna što nije bilo ljudskih žrtava.

Nakon što je Fox objavio priču o zapaljenju automobila, kontaktirali su ih iz Samsung-a rekavši kako trenutno ispituju incident te će napraviti šta god mogu za vlasnika uništenog vozila. Podsetili su još jednom sve vlasnike ovih telefona da ih mogu besplatno zameniti, ali nažalost ta informacija nije došla na vreme do Nathana i njegove porodice, a ova situacija je još jedno upozorenje svim vlasnicima ovog Samsung-ovog phableta kako trebaju što pre da vrate problematične telefone.

Iz Samsung-a kažu kako rizik od zapaljenja postoji na samo 24 telefona od milion prodatih, ali u ovoj kompaniji ne žele da rizikuju i povlače sve do sada prodate telefone, što će ih koštati oko milijardu dolara.

Što se Nathana tiče, on je u razgovoru s novinarima Fox-a rekao kako je do sada svake godine kupovao novi model Note-a, što će se u budućnosti promeniti jer je najavio kako u kući više neće koristiti Samsung-ove proizvode.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.