I Microsoft čisti aplikacije iz svoje prodavnice


Microsoft je započeo s još jednim procesom čišćenja svoje prodavnice aplikacija Windows Store. Ovaj put, čini se, po uzoru na sličan proces koji je nedavno pokrenula kompanija Apple.

Reč je o potpuno novom valu čišćenja Microsoft-ove prodavnice aplikacija, koji nema veze s uklanjanjem aplikacija u poslednjih nekoliko meseci (sproveden zbog nepoštovanja novih pravila u vezi dobnih oznaka). Glavni cilj novog vala čišćenja Windows Store-a je uklanjanje nedovoljno kvalitetnih aplikacija.

Pojedini developeri su od Microsoft-a već dobili obaveštenje da su njihove aplikacije uklonjene s Windows Store-a zbog slabog kvaliteta, što znači da su developeri obavešteni tek kad su njihove aplikacije već uklonjene. Jednom uklonjena aplikacija više se neće moći ponovno objaviti na Windows Store-u s istim imenom.

Treba naglasiti da je Microsoft sličnu politiku uklanjanja loših aplikacija sproveo i prošlo leto, ali tada su se dogodile i neke greške pri čemu su slučajno obrisane i neke kvalitetnije aplikacije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.