Isporuka Note-a 7 privremeno obustavljena zbog nekoliko slučajeva eksplozije?


Nedugo nakon što je počela prodaja Samsung-a Galaxy Note7, internetom su počele kružiti slike koje prikazuju raspadnuti uređaj, čiji je vlasnik tvrdio da je zapravo eksplodirao. Nedugo zatim pojavile su se fotografije još jednog uređaja koji je navodno eksplodirao tokom punjenja, da bi juče ujutru počele da kruže glasine o privremenoj obustavi isporuka Note-a 7 od strane Samsung-a.

Iako je Samsung u početku odbio potvrditi ove navode, juče je Reuters objavio njihovu objavu kako je isporuka Galaxy Note-a 7 privremeno obustavljena zbog dodatnih testiranja kvaliteta.

Iako nitko nije specificirao da su isporuke obustavljene upravo zbog ovih događaja, sasvim opravdano je pretpostaviti da je baš to razlog. Kada će isporuke biti nastavljene, za sada je teško reći, ali veruvemo da sve zajedno neće trajati dugo.

Inače, ovo nije prvi put da je neki smartfon eksplodirao prilikom punjenja ili se zapalio. U sličnoj ulozi smo viđali i uređaje drugih proizvođača, ali procenat u ukupnoj masi je toliko mali da je zapravo zanemariv. Ipak, opreza nikad dosta, stoga svakako pozdravljamo ovu dodatnu kontrolu.

UPDATE: 
Samsung se oglasio povodom eksplozija Note-a 7

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.