Korisnici se žale da iPhone 7 šušti: Hissgate afera na pomolu?


Nakon meseci raznih glasina oko iPhone-a 7, Apple je dotični uređaj nedavno i predstavio, a uskoro su prodati i prvi primerci. Ali, ubrzo su korisnici počeli prijavljivati probleme sa svojim novim telefonom – do kojeg dolazi kada se procesor unutar telefona nalazi pod pojačanim opterećenjem.

Tada se čuje glasno šuštanje, kojeg je jedan od vlasnika (Stephen Hackett) nove sedmice zabeležio mikrofonom te objavio na YouTube-u. Ubrzo po objavi, počeli su se javljati i drugi kupci koji su prijavljivati identičan problem.

Hackett je po tom pitanju kontaktirao i AppleCare koji su odgovorili kako je potrebno uređaj zameniti novim, ali kako to zbog velike potražnje nisu u mogućnosti sledećih 5-7 dana jer ih nemaju na zalihama.

Internetstranica imore.com je sprovela sopstveni test koji je takođe pokazao kako novi iPhonei 7 pod većim opterećenjem šušte, ali da isto rade i stariji iPhone 6S te iPad Pro, ali ipak nešto tiše. Kako je Apple već isporučio milione komada novih iPhone-a lako bi im se mogao dogoditi sličan slučaj kao Samsung-u kada je zbog neispravnih baterija morao da povuče Galaxy Note7.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.