Ova kockica je apsolutni hit na Kickstarter-u


Braća Matthew i Mark McLachlan još su 2012. godine dobili ideju da naprave univerzalnu igračku za sve ljude koji vole da prevrću nešto po prstima, petljaju s ključevima, škljocaju olovkom i tome slično. Nakon nekoliko godina sazrevanja te ideje nedavno su pokrenuli Kickstarter kampanju za svoj izum nazvan Fidget Cube (u slobodnom prevodu kockica za prtljanje).

To je plastična igračka u obliku kocke, koja sa svake strane ima drugačiju funkciju. Na njoj tako postoji prekidač, dugmići za stiskanje, kružić koji se okreće, "pečurka" poput one na kontroleru konzole, kuglica, i tako dalje. Sa svakim od tih dodataka može se igrati na drugačiji način, pa će svako ko ima naviku premetati razne predmete po rukama naći nešto za sebe.

Ova je stvarčica odmah postala veliki hit na Kickstarter-u pa su prve količine dostupne po ceni od 14 i 19 dolara odmah razgrabljene.

Skromni autori Fidget Cubea očekivali su da prikupe tek 15 hiljada dolara, a sada su doslovno poharali Kickstarter. Prve isporuke kreću u decembru, a želite li se domoći svojeg primerka ove kockice to još uvek možete učiniti. Ali, na isporuku ćete pričekati najmanje do marta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.