Mesečno samo po 10.000 primeraka Xiaomi Mi Mix smartphonea


Prema podacima koji stižu iz kineske filijale kompanije IHS Markit, Xiaomi navodno neće biti u mogućnosti da proizvede veće količine svog novog Mi Mix pametnog telefona s ekranom koji gotovo da i ne sadrži ivice.

Razlog je činjenica da kineska kompanija trenutno nije spremna za masovniju proizvodnju pametnog telefona koji se u potpunosti sastoji od premium keramičkog kućišta. Stoga je i pri službenoj prezentaciji sam telefon okarakterizovan kao prototip.

Mesečno bi trebalo da bude proizvedeno ukupno oko 10 hiljada primeraka obe planirane verzije Mi Mix telefona.

Xiaomi planira strogo da ograniči prodaju Mi Mix-a na kinesko tržište (na kojem će se pojaviti 4. novembra) pa treba naglasiti da će kupovina ovog telefona izvan Kine biti zahtevan pothvat. Osim navedenog, poznate su i neke nove tehničke informacije o spomenutom pametnom telefonu.

Zahvaljujući pojedinim primjercima Mi Mix telefona koji su podeljeni novinarima i poznatom programu AIDA64 tako je moguće saznati da je 6,4-inčni ekran proizvela kompanija Sharp te da se za obe kamere na uređaju pobrinula kompanija OmniVision.

Tako se sa zadnje strane nalazi 16-megapikselni OV16880 senzor koji se bazira na PureCel Plus-S tehnologiji, dok se s prednje strane nalazi 5-megapikselni senzor OV5675 s veličinom piksela od 1,12 mikrometara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.