Apple razvija savitljivi odnosno preklopni smartphone?


Nakon tri generacije isto dizajniranog iPhone-a, došlo je vreme za promjene, barem ako je suditi po glasinama i spekulacijama koje kolaju oko sledeće generacije Apple-ovog najprodavanijeg proizvoda.

Naime, nedavno se šuškalo da će iPhone 8 biti "full-screen" uređaj po uzoru na Xiaomi Mi Mix, jer bi to trebao da bude novi trend u ovom industrijskom segmentu. Isto tako, ako je suditi po najnovijem Apple-ovom patentu, jedan od sledećih iPhone-a bi mogao biti upravo savitljivi, odnosno preklopni uređaj.

Za sada je vrlo malo detalja o ovom konceptu. Postoje indicije da bi jedan od korišćenih materijala mogla biti neka vrsta keramike. Ipak, teško je poverovati da ćemo preklopni iPhone videti već sledeće godine, ali postoji velika verovatnost da će se to dogoditi u ne tako dalekoj budućnosti, s obzirom da Apple ovakve koncepte istražuje već neko vreme.

Sada je samo pitanje hoće li Apple ovakav proizvod na tržište izbaciti pre Samsung-a, Lenova ili pak Xiaomi-ja, koji takođe razvijaju slične koncepte.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.