Apple trenutno ima preko 10 različitih prototipa iPhone-a 8?


Svakakvih glasina o sledećoj generaciji iPhone-a se uz zadnje vreme moglo čuti. Od onih da će iPhone 8 doći s većim ekranima, ali u istim gabaritima, pa sve onih da će imati ekran od ivice do ivice po uzoru na Xiaomi Mix.

Istina je da Apple trenutno testira 10 različitih prototipa novog iPhone-a i da još nije odlučeno koji će od njih biti izabran za službenu najavu na jesen sledeće godine, barem ako je verovati informacijama kojima raspolaže Wall Street Journal.

Prema njihovim saznanjima, među ovih desetak prototipa Apple ima čak i jednog sa zakrivljenim ekranom po uzoru na Samsung-ove Edge modele. WSJ se poziva na izvore bliske Apple-ovim dobavljačima komponenti, koji su navodno u zadatak dobili i izradu ekrana visoke rezolucije, što implicira da bi se i Apple mogao odmaknuti od stare "retina" granice.

Zakrivljeni ekran svakako bi trebao biti izrađen u OLED tehnologiji, a sve više se šuška da bi Apple na nju mogao preći u potpunosti, odnosno barem za skuplji model iPhone-a. Kao prozivođač i dobavljač ovih ekrana, spominje se – Samsung.

Više informacija verovatno ćemo imati kad Apple jednom odredi konačni oblik novog iPhone-a ili kad barem smanji količinu prototipa u opticaju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.