iPhone 7 stiže i u sjajnoj beloj boji?


Verovatno se sećate leta 2010. godine, kada je na policama prodavnica s tehničkom robom i kod telekom operatera glavni hit bio iPhone 4. Taj je model u to doba bilo moguće kupiti samo u crnoj boji, iako je Apple najavljivao da će izraditi i belu verziju. Ali, proizvodnja tečne bele nijanse koju je (valjda) zahtevao Steve Jobs, a da mobilni i dalje ima iste karakteristike i ne propušta kroz stakleno kućište svetlost gde ne treba, bio je posebno velik izazov za njihove inženjere.

Beli iPhone 4 se na tržištu pojavio tek krajem aprila sledeće godine, čak 9 meseci nakon crne verzije, a bela varijanta je tada predstavljena kao ponešto ekskluzivnija. Zanimljivo, ova priča bi se mogla ponoviti i s najnovijim iPhone-om 7 i 7 Plus.

Kako navodi obično pouzdani izvor informacija o Apple-ovim uređajima, blog Mac Otakara, Apple radi na beloj verziji iPhone-a 7– i to ne bilo kakvoj, nego "jet white" verziji. Ona bi bila pandan "jet black" crnom modelu koji predstavlja sami vrh ponude iPhone-a, te je dobavljiv u ograničenim količinama.

Pojavi li se "jet white" iPhone 7, biće to već šesta boja u kojoj će taj mobitel biti proizveden. Do sada ga se moglo kupiti u srebrnoj, zlatnoj, roze zlatnoj, te mat i sjajnoj (jet) crnoj varijanti. Mac Otakara navodi da bi izvor ove informacije mogao biti nepouzdan, ali je čak i manje iskusnom oku jasno da u asortimanu nedostaje bela – pa ne vidimo razloga zašto to onda ne bi bila posebno sjajna jet bela.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.