Luksuzna pozlaćena verzija iPhone-a 7 za ljubitelje Donalda Trumpa


Ruska draguljarnica Caviar već duže vreme je poznata po prerađenim luksuznim verzijama aktuelnih pametnih mobilnih uređaja. Jedan od takvih primera je i posebna verzija iPhone-a nazvana po aktuelnom ruskom predsedniku Putinu, koja se na tržištu prodavala u nekoliko izdanja koje su koštale i preko 3000 američkih dolara.

Kako bi se uskladili s aktuelnim političkim događanjima u svetu, u Caviar-u su najavili posebnu verziju iPhone 7 uređaja posvećenu novom američkom predsedniku Donaldu Trumpu. Reč je o iPhone 7 uređaju koji će biti dostupan u tri različite verzije (32, 128 i 256 GB interne memorije), s cenama koje se kreću od 3000 do 3500 američkih dolara.

Za navedene iznose korisnici za razliku od kupaca obične verzije iPhone 7 uređaja dobijaju "Trump iPhone", pozlaćeni uređaj posvećen liku i delu novog američkog predsednika.

Trump iPhone sa zadnje strane sadrži ugravirano Trumpovo lice s punim imenom te njegov moto po kojem je postao poznat, "Učinimo Ameriku ponovno velikom". Novi Trump iPhone posvećen je nadi u ponovno približavanje Rusije i SAD-a, nakon promene administracije u Washingtonu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.