Note 7 nije jedini: I Samsung-ove veš mašine žele da se samounište


Ova godina sigurno neće biti zapisana kao naročito uspešna u Samsung-ovim poslovnim knjigama. Osim što su zbog problema sa samozapaljenjem bili prisiljeni da s tržišta povuku više miliona Galaxy Note 7 telefona, te u potpunosti pokopaju taj model, sada im sličan problem uzrokuju i sopstvene veš mašine.

Reč je o modelima s punjenjem odozgo koji su proizvedeni od marta 2011. do danas. Ovim veš mašinama se ponekad, u brzom načinu rada, dogodi da bubanj izgubi balans, što dovodi do neuobičajenih vibracija. U nekim slučajevima veš mašina počne preterano da poskakuje, a bubanj je može u potpunosti uništiti i odvaliti njen poklopac.

Ovako potencijalno opasan uređaj ne bi se trebao nalaziti u domaćinstvima, zaključili su iz Samsung-a, pa su ih odlučili povući. Vlasnici spornih uređaja sada imaju izbor – ili će prihvatiti da im Samsung-ov tehničar ugradi dodatak koji bi onemogućio samouništenje veš mašine (uz produženje garancije na još godinu dana), ili će veš mašinu vratiti i zameniti za neki drugi model (za što čak nude i 150 dolara bonusa).

U Samsugu su potvrdili da se ovaj slučaj ne odnosi na mašine prodate van granice Sjedinjenih Američkih Država.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.