Samsung predstavio gomilu dodataka za mobilne uređaje


Samsung je predstavio potpuno novu liniju dodataka za mobilne uređaje koja uključuje širok raspon uređaja od bežičnih zvučnika i slušalica do prenosnih baterija.

Wireless Speaker Bottle je bežični zvučnik specifičnog dizajna s mogućnošću reprodukcije zvuka u 360 stepeni. Sam zvučnik sadrži unutrašnje osvetljenje zahvaljujući LED lampicama u 16 miliona boja, a za promenu trenutne boje dovoljno je protresti zvučnik. Dodatna personalizacija zvučnika moguća je putem posebne mobilne aplikacije Lux Manager. Zvučnik će se na tržištu moći pronaći po ceni od 64,99 evra.

Wireless Charger Tray je uređaj s cenom od 50 evra, koji omogućuje istodobno bežično punjenje dvaju uređaja. Na primer, moguće je istovremeno puniti pametni telefon Galaxy S7 i gore spomenuti Wireless Speaker Bottle zvučnik.

Treći predstavljeni uređaj je prenosna baterija Battery Pack Kettle koja će biti dostupna u dva različita kapaciteta (5100 i 10200 mAh) i dve različite boje (boja nane i ružičasta). Osim LED ekrana za kontrolu punjenja uređaja, tu je i poseban držač koji omogućava prijatno gledanje sadržaja na mobilnom uređaja dok se on puni. Model od 5100 mAh prodavaće se po ceni od 24,99 evra, a model od 10200 mAh po ceni od 39,99 evra.

Četvrti predstavljeni uređaj je praktična USB LED Light lampa koja se koristi i spaja na Battery Pack Kettle prenosne baterije, a na tržištu će se prodavati po ceni od 10,99 evra.

Wireless Speaker Scoop je kompaktni prenosni zvučnik koji se može prikvačiti na odeću i jednostavno koristiti zahvaljujući integrisanim kontrolama, a tu je funkcija primanja telefonskih poziva bez upotrebe pametnog telefona.

Poslednji predstavljeni uređaj su In-ear Headphones Rectangle slušalice pri čijoj je proizvodnji korišćen metal, a sadrže i žice koje se ne mogu zapetljati te će se prodavati po ceni od 24,99 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.