Vaš telefon ne podržava microSD kartice, a treba vam još memorije? Ovo je rešenje


Imate Android telefon i nedostaje vam memorije, a prostor za microSD karticu nemate? Rešenje je neki cloud servis na kome možete skladištiti fotografije i muziku, ali šta kada nemate interneta ili ne želite da ga trošite, a podaci su vam potrebni? Ukoliko vaš telefon poseduje USB On-The-Go (podržava većina telefona danas, za konkretni model pogledajte specifikaciju uređaja) rešenje je da kupite mali USB koji ima microUSB jack koji možete da povežete sa telefonom.

Eaget 2 u 1 USB OTG je upravo to. Mali USB koji kao privezak možete nositi sa sobom bilo gde i po potrebi ubaciti ga u telefon kako bi pregledali fotografije sa njega, video snimak, zašto ne i neki film. Odlična stvar je što s druge strane poseduje super brzi USB 3.0 proključak u standardnoj veličini, tako da ga jednostavno možete povezati sa računarom i na njega prebaciti fajlove.

I za računar, i za telefon - Eaget 2 u 1 USB OTG je pravi izbor ukoliko želite da sa sobom ponesete bitne fajlove.



Najbolja stvar je što se radi o jako brzom uređaju. Brzina pisanja podataka je do 140 MB/s, a brzina čitanja do neverovatnih 5 GB/s.

Ovaj mali i praktični gadget ima tek 7 grama, a izrađen je od aluminijuma i odličnog je minimalističkog dizajna.

Eaget 2 u 1 USB OTG postoji u verzijama od 16, 32 i 64 GB. Verzija sa 32 GB je sasvim taman, a cena je samo 9.47 evra na igogo.es webshopu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.