Amazon Prime Video dostupan u Srbiji i jeftiniji je od Netflix-a


Od juče je u Srbiji, kao i u više od 200 zemalja širom sveta, dostupan još jedan izuzetno popularan streaming servis za video, Amazon Prime Video, putem kojeg se može gledati i čuveni The Grand Tour, automobilski show koji je neslužbeni naslednik Top Gear-a, a iza kojeg stoje čuveni Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May. Pored toga, putem Amazon Prime Videa može se gledati, naravno, i originalna Amazon-ova produkcija, poput serija Mozart in the Jungle, Golden Globe, Transparent, The Man in the High Castle i drugih.

Cena usluge je - nakon besplatnih nedelju dana probe - 2,99 evra mesečno za prvih šest meseci te 5,99 evra mesečno nakon isteka tog roka, što je vrlo konkurentno u odnosu na, primera radi, Netflix koji mesečno košta od 7,99 evra pa na više (zavisno od tipa usluge).

Amazon Prime Video se može gledati na računaru, na mnogim Smart TV platformama te na mobilnim OS-ovima (iOS i Android OS), a potpuno besplatno se filmovi i serije mogu preuzeti za offline gledanje (primera radi, ukoliko putujete avionom). Uslugu možete isprobati na PrimeVideo.com.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
3
  1. Анониман kaže,

    jel ima srpski titl?


  2. Boki Blog kaže,

    Jeftiniji je i koliko mogu onako na prvi prelaz da primetim sa daleko manjom ponudom.


  3. Анониман kaže,

    Nema prevod na srpski...glupost


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.