Nokia telefoni zvanično na tržištu sledeće godine


Nakon brojnih glasina, spekulacija, nedorečenih najava i procurelih informacija o pojedinim uređajima, sada je i službeno – Nokia će 2017. godine predstaviti nove Android uređaje. Ovu radosnu vest za sve Nokijine navijače objavila je kompanija HMD Global, koja će smartfone proizvoditi pod Nokijinim imenom.

Kao vremenski okvir za predstavljanje novih proizvoda spominje se prva polovina sledeće godine. Neslužbeno se može čuti da će prve uređaje predstaviti na MWC-u u Barceloni, koji počinje za manje od tri meseca.

Još uvek je nepoznato koliko će Nokia modela predstaviti, ali moguće je da jedan od njih bude upravo model pod kodnom oznakom D1C, i to u dve veličine – 5,1 i 5,5-inčnoj. Kao pokretačka mišana spominje se Qualcomm-ov Snapdragon, ekran rezolucije 1080p, 3 GB RAM-a i 16 MP kamera.

Koliko će ovakav uređaj biti atraktivan i hoće li Nokia u skoroj budućnosti ponuditi neki jači model, teško je reći, ali sigurno da ovo ime još uvek među potencijalnim kupcima još uvek visoko kotira, što je pretpostavka za dobru prođu na tržištu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Kako ih je microsoft kresnuo kupovinom :) a bili su jaki kao zemlja :D


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.