WhatsApp će omogućiti brisanje poslatih poruka, videa i fotografija


WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija na mobilnim uređajima za slanje poruka i multimedijalnih datoteka, a uskoro bi mogla da postane još popularnija. Naime, na Twitter nalogu @WABetaInfo pojavile su se informacije o novim opcijama koje WhatsApp priprema za neku od narednih verzija svoje istoimene aplikacije.

Kako je vidljivo iz priložene fotografije, WhatsApp-ovi korisnici dobiće mogućnost naknadne izmene poslanih poruka te mogućnost potpunog opoziva (brisanja) tekstualnih, video i foto datoteka i sa tuđih telefona. Nove opcije stižu pod prigodnim nazivima Edit i Revoke.

Izmena ili potpuno brisanje sadržaja biće jednostavno kao i sve druge dosadašnje opcije – biće dovoljno dodirnuti i zadržati prst na spornom sadržaju nakon čega će se na ekranu pojaviti meni sa opcijama Edit i Revoke. Na ovaj način korisnici će moći da izbegnu neprijatnosti u koje bi upali da je druga strana slučajno pročitala poruku ili pogledala poslatu fotografiju ili video.

Ali, kako bi sve ostalo fair play, WhatsApp će na mestu izbrisanog sadržaja ostaviti poruku kako se na tom mestu nalazio sadržaj koji je u međuvremenu pošiljalac odlučio obrisati.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.