Galaxy S8 stiže bez home dugmeta, Samsung slučajno pokazao dizajn?


Polako stiže sve više glasina Samsung-u Galaxy S8. Najnovije tako potvrđuju da će S8 biti prvi Galaxy flagship bez home dugmeta, čime se dobija veća prednja površina za ekran. Zbog toga bi čitač otisaka prstiju navodno trebao preseliti na poleđinu, što je u suprotnosti sa nedavnim navodnim slikama maskica za ovaj model, budući za njega njima nije ostavljena adekvatna rupa, već samo za kameru i blic.

Novi detalji tiču se kamere, koja bi na Plus modelu trebala da bude dvostruka, dok bi "obični", dakle manji model, trebao da ima klaisčnu kameru. Mnogi će ovde povući paralele sa iPhone-om 7 i 7 Plus, no ono što će ih pokolebati je moguća veličina ekrana. Naime, manji S8 bi navodno trebao da ima 5,7-inčni, a veći čak 6,2-inčni ekran, uz zadržavanje otprilike istih ukupnih gabarita.

Glasine k’o glasine. Možete ih uzeti ozbiljno i ne morate, ali mnogo puta do sada smo videli da se dobar deo ovakvih prognoza na kraju i ostvari.

Slučajno ili ne, Samsung je možda otkrio budući izgled Galaxy-ja S8. Na YouTube-u su objavili dva promotivna spota koji prikazuju nove AMOLED ekrane. Da li je na videu samo prototip nekog uređaja, ili stvarni S8, za sada nije poznato. U svakom slučaju, dosta liči na rendere koje smo do sada videli.
Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.