Procurele dimenzije Galaxy S8 i S8 Plus telefona?


Kako će Samsung Galaxy S8 upakovati 5,7-inčni, odnosno 6,2-inčni ekran u gabarite koji otprilike odgovaraju postojećim modelima S7 i S7 Edge? Naravno, maksimalnim povećanjem ekrana te istovremenim smanjivanjem stranica, odnosno okvira kućišta, o čemu se već neko vreme spekuliše.

Tako su sada u javnost navodno procurili novi detalji, odnosno skice, za koje GSMArena tvrdi da su stigli od još jednog proizvođača maskica. Prema njihovim crtarijama, manji Samsung Galaxy S8 će u širinu meriti 72,20 mm, dakle malo više od prethodnika, dok bi mu se visina čak trebala smanjiti, i to na 140,14 milimetara. Dodatnim smanjivanjem okvira kućišta, uređaj bi u ovim gabaritima trebao da sadrži 5,7-inčni ekran.

Veći model, Samsung Galaxy S8 Plus bi pak malčice narastao i u širinu i u visinu, te bi primenom iste filozofije osigurao ekran dijagonale čak 6,2 ili 6,3 inča.

Iako ove skice ne moraju nužno da budu autentične, mnogo do sada procurelih informacija govori ovome u prilog, a hoće li se ovakav scenarij na kraju ostvariti, videćemo krajem februara na MWC-u ili ubrzo nakon njega.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.