Rezultati Note 7 istrage navodno procureli pre službene objave


Priču oko zapaljenja Samsung-ovog Note-a 7 već znaju i ptice na granama, kao i rezultat nje – trajno povlačenje uređaja sa svih tržišta. Do sada je kao glavni krivac spominjala baterija, a kako bi u te tvrdnje bili 100% sigurni Samsung je pokrenuo i internu istragu.

Korejski mediji navode kako je istraga završena i kako će Samsung njene rezultate javnosti predstaviti sledeći ponedeljak, 23. januara 2017. godine. Ali, kako to u današnje vreme biva, isti mediji navode kako su uspeli da se dokopaju rezultata nedelju dana ranije te su objavili deo njih.

Prema njima, baterija ipak nije jedini krivac već su za eksplozije i zapaljenja sukrivci dizajn telefona te loš softver. Zaključeno je kako je Note7 pretrpan mogućnostima (S-Pen, skener irisa oka...), a što je na kraju (zbog želje za što manjim uređajem) rezultovalo lošim odvodom toplote.

Kao dodatan problem navodi se i loš softver koji nije prekidao napon prilikom pregrevanja uređaja, što je morao. Ipak imajte na umu kako ovo nisu još uvek službene informacije, njih ćemo saznati u ponedeljak kada Samsung objavi službene rezultate istrage.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.