Angry Birds je najčešće blokirana mobilna aplikacija u kompanijama


Kompanija MobileIron, koja se bavi problemom upravljanja mobilnim uređajima, objavila je istraživanje o najčešće blokiranim mobilnim aplikacijama u korporativnom okruženju.

U kompanijama u celom svetu najčešće blokirana aplikacija je popularna igra Angry Birds, a pojedinačno po zemljama koje su bile zastupljene istraživanjem, Angry Birds je takođe najčešće blokirana aplikacija u Španiji, Australiji i SAD-u (što ne uključuje samo američke kompanije, već i tamošnje državne agencije te zdravstveni sektor).

Dropbox predvodi listu blokiranih mobilnih aplikacija u Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Holandiji, a mobilna aplikacija društvene mreže Facebook u Francuskoj i Belgiji.

Osim već spomenutih aplikacija, na listama najčešće blokiranih mobilnih aplikacijama mogu se naći i WhatsApp, Viber, Twitter, OneDrive, Google Drive, Box, Skype, Pokemon Go, Instagram YouTube, Candy Crush, Snapchat i Netflix.

Na listi u pojedinim zemljama nalazi se i softverski paket Cydia, koji se koristi na jailbreakovanim iPhone, iPad i iPod uređajima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.