Devojčica (7) poslala molbu za posao, odgovorio joj lično šef Google-a


Google je jedno od najpoželjnijih radnih mesta u svetu odraslih, a sasvim je razumljivo i zašto bi se tamo sviđalo mališanima. Chloe Bridgewater (7) iz Engleske oca je upitala gde bi mu bilo idealno mesto za rad. On joj je opisao Google i rekao da ljudi tamo rade u velikim vrećama za sedenje, imaju karting i tobogane.

Razumljivo, Chloe se ovo svidelo, a kako bi si što ranije otvorila vrata Google-a devojčica je napisala pismo "šefu Google-a" u kojem kaže da želi da radi kod njih, u fabrici čokolade te da želi biti plivačica na Olimpijskim igrama. Naravno, objavsnila je i da voli računare te da će joj tata jednog dana kupiti njen računar, a da sada ima tablet.

Umesto uobičajene pristojne odbijenice, devojčica je ubrzo dobila pismo od pravog "Google-ovog šefa" Sudara Pichaija. Direktor Google-a joj nije baš ponudio posao, ali je rekao kako će moći da ostvari sve što poželi ako bude dovoljno radila za to. Dodao je i kako se raduje njenoj molbi za posao kad završi školovanje, prenosi Business Insider.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.