Nokia predstavila modele Nokia 6, Nokia 5 i Nokia 3



Još nekoliko noviteta stiže sa MWC-a u Barseloni. Ovog puta, nakon dugo vremena, imamo prilike da vidimo nove Nokijine modele i redizajn, ili bolje rečeno reinkarnaciju legendardne 3310.

Prvi na redu je bio Nokia 6 koji je nam je zapravo poznat od ranije i ne treba ga posebno predstavljati, ali je bio namienjen samo kineskom tržištu. Jedina razlika u odnosu na verziju za njihovo tržište je u tome što naš ima 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije umesto 4 GB i 64 GB, a cena je praktično ista, 230€. Ako ipak želite istu memoriju koju dobijaju kineski kupci, moraćete da platite 300 €, i to za Arte Black verziju sa piano crnim završnim slojem.



Sledi Nokia 5 s 5,2-inčnim HD ekranom. Ima isti procesor kao Nokia 6, Snapdragon 430, ali memorija je redukovana na 2/16 GB. Kamere su rezolucije 13 i 8 MP, a baterija kapaciteta 3000 mAh. Kućište je jednodijelno od visokokvalitetnog aluminijuma, a sigurno će vas radovati što dolazi sa čistim Android-om 7.1 Nougat za koji će biti osigurana brza ažuriranja. Cena je 190 €.



Za 140 € možete kupiti Nokiju 3, najslabiji od ova tri smartfona. Ovaj model dolazi u kućištu od polikarbonata sa metalnim okvirom i ima 5-inčni HD ekran. Njega pokreće MediaTek-ov četverojezgreni procesor MT6737 i ima istu količinu memorije kao Nokia 5 – 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. I ovde je selfie kamera rezolucije 8 MP, ali isto tako i glavna kamera. Ima bateriju od 2650 mAh i takođe čisti Android 7.1.

Sva tri modela će biti dostupna u drugom kvartalu 2017.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.