[VIDEO] iPhone 7 Plus gori, Apple pokrenuo istragu


Apple je pokrenuo istragu o uzrocima samozapaljenja iPhone-a 7 Plus, koji na videu gori baš onako kako je goreo Galaxy Note 7. Još nije poznato je li reč o usamljenom slučaju ili gori na više lokacija.

Možda je Plus to što izaziva požare jer i u oktobru gorela Plus verzija iPhone-a 6, a Apple je pokretao istragu o uzrocima vatrice.

Aktualni slučaj samozapaljenja iPhonea 7 Plus zabeležen je i na videu, a kako živimo u vremenima kojima živimo, pretpostavljam da nije prošlo više od minuta pre nego što je srećni događaj objavljen na Twitter-u i drugim društvenim mrežama.

18-togodišnja vlasnica ovog zapaljivog iPhone-a 7 Plus navodno je koristila samo originalni punjač i opremu, a dan ranije joj je nešto bilo sumnjivo pa ga nosila na proveru u Sprint gde ga je kupila. Stručnjaci su tamo odradili nekakvu dijagnostiku i ustvrdili da je telefon u redu. I bio je dok se za manje od 24 sata zapalio.

Ne treba posebno naglašavati da je Apple mladoj dami dao novi iPhone 7 Plus, a pokrenuli su i istragu ne bi li otkrili zbog čega je došlo do zapaljenja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.