Instagram omogućio čuvanje live video zapisa


Prenos video zapisa uživo ili kako se to uobičajeno naziva "live streaming" postao je standard na gotovo svim društvenim mrežama. Instagram, naravno, nije izuzetak, jer su mogućnost emitovanja video zapisa uživo predstavili u novembru prošle godine. Do danas je "live streaming" trebao da bude dostupan svim korisnicima Instagram-a u svim zemljama, jer su iz ove društvene mreže najavili kako će se mogućnost na globalnom nivou uvoditi postupno. "Live Stories" omogućava onima koji ne mogu bez Instagram-a da u realnom vremenu prenose svoje video zapise, odnosno da gledaju video zapise drugih korisnika koji im se učine vrednim pažnje.

A ako je neki od video zapisa toliko dobar ili poučan da ga želite pospremiti i pregledati još nekoliko puta, Instagram vam je omogućio i tu opciju. Nakon što se završi emitovanje "Live Stories" prenosa pojedinog korisnika, streaming će, istina, nestati s vašeg ekrana ali će vam se u desnom gornjem uglu pojaviti opcija "Save".

Ako sačuvate video zapis, on će biti skladišten u galeriju vaših multimedijalnih datoteka, ali bez dodatnih sadržaja kao što su "lajkovi", komentari ili druge interakcije. Iz Instagram-a su objavili kako je opcija dostupna odmah, svim korisnicima na Apple-ovom iOS mobilnom operativnom sistemu i Google-ovom Android-u.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.