WhatsApp poslušao korisnike - vraćaju tekstualne statuse


WhatsApp je nedavno odlučio da "penzioniše" opciju za postavljanje tekstualnih statusa. Dotična je zamenjena kako se tada mislio boljom opcijom koja je omogućavala postavljanje klasičnih i animiranih fotografija te kratkih video zapisa koji bi nakon 24 sata nestali.

Ali, čini se kako veliki broj WhatsApp-ovih korisnika ne želi svakih 24 sata da postavlja novi status. Stoga su usledili brojni pozivi WhatsApp-u za vraćanje opcije za postavljanje klasičnih tekstualnih zapisa. U jednoj o beta verzija aplikacije primećena je naznaka kako bi WhatsApp mogao da izađe u susret svojim korisnicima, a sada je stigla i službena potvrda kako se vraća podrška za tekstualne zapise.

Beta korisnici novo-staroj postavci mogu pristupiti na stari način – unutar Settings-a treba "kliknuti", zapravo dodirnuti naziv profila (svoje ime) te potom ikonu olovke. Nakon toga se ponovno može upisati proizvoljni tekst ili odabrati neki od predloženih statusa kojim "govorimo" jesmo li dostupni, kakvo nam je stanje baterije i sl.

Za sada ovu mogućnost imaju samo korisnici beta verzije, dok će korisnici stabilne verzije istu dobiti kroz koji nedelju dok se odrade sva potrebna testiranja. Nakon korisnika Android-a, na red će doći i korisnici iOS-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.