Novi HTC-ov top model nosiće ime HTC U 11, poznate i specifikacije?


Ovih dana smo saznali da će HTC svoj flagship za ovu godinu službeno predstaviti 16. maja, iako njegovo ime još uvek nije poznato. Na početku se spekulisalo da će nastaviti niz i zvati se HTC 11, ali kasnije se ispostavilo da će nositi oznaku U, po uzoru na model U Ultra.

Najnovije glasine koje prenosi poznati cinker Evan Blass, sugerišu da će uređaj biti kršten ne baš maštovitim imenom HTC U 11. Koja je svrha ovako čudne politike nomenklature, nije nam poznato.

Ostali detalji već su poznati. Tako je izvesno da će HTC U 11 biti pokretan Snapdragon-om 835 u kombinaciji s 4 GB RAM-a, imaće 64 GB interne memorije, a ekran će napokon narasti na 5,5 inča.

Zadnja kamera će imati senzor od 12, a prednja 16 megapiksela, što baš i nema puno smisla, ali pretpostavljamo da je HTC pripremio neke nove trikove koji bi trebali da opravdaju manji senzor na primarnoj kameri.

U međuvremenu je procureo i podatak da će HTC U 11 biti dostupan u pet boja kućišta: crnoj, beloj, plavoj, crvenoj i srebrnoj.

Ipak, najveća novost kojom HTC namerava da osvoji kupce je novi "squeeze" način upravljanja, što se da naslutiti iz najnovijeg teasera. Senzori ugrađeni u bokove uređaja trebali bi da prepoznaju jači stisak, slično kao 3D Touch na iPhone-u, te tako olakšati upravljanje uređajem.

Kako će ovaj najnoviji HTC-ov eksperiment proći kod kupaca, ostaje za videti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.