Novi iPhone ipak neće biti baš tako skup


Apple bi u septembru trebao da predstavi novi iPhone, ali suprotno ranijim glasinama, čini se da njegova kupovina ipak neće biti nemoguća misija. Telefon bi na 10. godišnjicu iPhone-a trebao da donese niz hardverskih poboljšanja, a upravo zbog njih se navodilo da će cena biti iznad 1000 dolara.

UBS-ov analitičar Steven Milunovich sada navodi kako cene ipak ne bi trebale da budu baš tako ekstremne. Kako navodi, osnovni model koji će imati 64 GB memorije koštaće između 850 i 900 dolara u SAD-u. To je otprilike na nivou i cene Galaxy-ja S8+. Takođe, model od 256 GB bi trebao da košta između 950 i 1000 dolara, piše MacRumors.

- Suprotno percepciji, Apple-ove cene su prilično konkurentne. Svoj ulazni proizvod stavljaju u srednji rang tržišta, dok Pro ili Plus modele ciljaju prema top modelima rivala. Zato ne mislimo da će Apple otići dalje od cene najskupljeg Samsung-ovog telefona - navodi Milunovich, koji dodaje da će i 256 GB OLED koštati između 950 i 1000 dolara, ali i da u isto vreme već sada 7 Plus košta 970 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.