Apple bi ipak u junu mogao da predstavi 10,5-inčni iPad Pro


Redizajnirani Appleov iPad Pro bi mogao da bude predstavljen sledećeg meseca, odnosno u junu.

Na internetu se pojavila lista kućišta za iPad Pro sa 10,5-inčnim ekranom, uređaj koji za sada ne postoji. Prema informacijama sa liste, kompanija Urban Armor Gear (UAG) priprema kućišta za 10,5-inčni iPad Pro, koja će se pojaviti u prodaji u junu. To daje dovoljno motiva za spekulacije da na ovaj uređaj nećemo morati da čekamo do jeseni.

Apple će navodno predstaviti 10,5-inčni iPad Pro, koji će biti direktna zamena za aktuelni 9,7-inčni tablet. Veći ekran ne mora značiti i veći iPad, jer se priča da će novi uređaj imati tanje ivice, posebno u gornjem i donem delu, kako bi dimenzije celokupnog uređaja bile blizu dimenzijama 9,7-inčnog tableta.

Još uvek nema informacija o tome da li Apple planira i predstaviti osveženi 12,9-inčni iPad Pro, kojem je osveženje potrebno više nego 9,7-inčnom modelu s obzirom da nije dobio naslednika od jeseni 2015. godine.

Predstavljanje novog iPad-a Pro bi se moglo poklopiti s Apple-ovom godišnjom WWDC developer konferencijom, koja počinje 5. juna. Očekuje se da će Apple predstaviti nove verzije svojih platformi, a to su iOS, macOS, watchOS i tvOS.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.