Galaxy Note 8 stiže sa 6,3-inčnim ekranom i dvostrukom kamerom?


Samsung-ovi prolećni top modeli već se neko vreme nalaze na policama prodavnica, pa je tako došlo vreme za intenziviranje spekulacija oko onog jesenskog. Još se krajem prošle godine moglo čuti da Samsung neće odustati od Note branda uprkos debaklu sa Note-om 7, da bi informacija kasnije bila potvrđena i od strane menadžmenta.

Tako krajem avgusta ili početkom septembra na berlinskom IFA sajmu možemo očekivati – Galaxy Note 8, osim ako Samsung opet ne počne da izvodi egzibicije s imenom. Za sada nema puno detalja koji bi opisali ovaj uređaj, ali je iz nekoliko izvora potvrđeno da će ekran imati dijagonalu od 6,3 inča, dakle malo više od aktuelnog Galaxy-ja S8+. Očito je da Samsung nastavlja sa novim Univisium formatom 18:9, odnosno 2:1 odnosa stranica.

Možemo pretpostaviti da će pokretačku grupu činiti Snapdragon 835 i Exynos 8895 u kombinaciji sa 4 ili eventualno 6 GB RAM-a. Pored stylusa, odnosno S-Pen olovke, ono što bi ga trebalo razlikovati od S8 dvojca je kamera, koja bi trebala da dođe u dvostrukom izdanju.

Za detalje je još uvek rano, ali ih zato možemo ležerno očekivati tokom leta, kada očekujemo i potvrdu prethodnih glasina da će se čitač otisaka prstiju vratiti na prednju stranu, tako što bi bio ugrađen u sam ekran.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.