iPhone 8 na prvom videu


Benajmin Geskin, čovek koji često objavljuje "leakove" iz informatičke industrije, na svom je Twitter profilu objavio i nekoliko novih informacija koje se tiču najočekivanijeg uređaja Apple-a – iPhone-a 8. Prema Geskinu, koji voli da istakne da objavljuje samo proverene informacije, sledeći iPhone bi trebao da donese novi "premium" dizajn koji se sastoji od prednje i stražnje staklene površine, s metalnim okvirom, podsećajući tako na legendarnu četvorku.

S prednje strane uređaja od ivice do ivice protezaće se OLED ekran, a u njega će biti ugrađena Home tipka (koja fizički nije vidljiva na uređaju), dok sa zadnje strane neće biti "ružno" smeštenog čitača otiska prsta. Geskin kaže i da će se prepoznavanje korisnika obavljati 3D skeniranjem lica, ali ne navodi znači li to da će Apple u potpunosti odustati od Touch ID tehnologije.

Dalje, novi iPhone puniće se bežično (u ovo je 99% siguran), pokretaće ga procesor A11 izrađen 10-nanometarskom tehnologijom, dok je iOS 11 u sebi imati ugrađene i brojne funkcionalnosti za proširenu stvarnost. U iste svrhe novi će iPhone imati dve vertikalno postavljene zadnje kamere, kako bi se prilikom rada u AR načinu (verovatno u nekom naglavnom setu) one nalazile horizontalno.

Da bi svoje informacije i potvrdio, Geskin je objavio i kratki video u kojem se netko poigrava s "dummy" modelom iPhone-a 8 – a na kojem se vidi da su sve navedene informacije istinite.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.