LG V30 biće klizni, dodatni ekran u donjem delu?


LG V10 je pre dve godine donekle uspeo da popularizuje koncept dodatnog ekrana, zaduženog za obaveštenja i mnoge druge stvari koje vam inače smetaju na primarnom. Nakon njega je stigao i V20, čiji je primer sledio HTC s modelom U Ultra. Ove godine očekujemo i LG V30, koji bi svetlo dana trebao da ugleda u septembru.

Ako je verovati poznatom i pouzdanom cinkeru Evanu Blassu, V30 bi mogao malo da probudi duhove, i to na način što bi umesto dodatnog ekrana kakvog sada poznajemo, mogao osvanuti sa sliderom, odnosno kliznim mehanizmom, kakve su imali uređaji iz prošle decenije.



Prema njegovim saznanjima, LG bi trebao oživeti ovu davno napuštenu koncepciju, ali na način što bi deo koji je na starim uređajima skrivao tastaturu, sada sadržavao dodatni ekran, koji bi samim time bio veći, čime bi mu se proširile mogućnosti, a na njemu bi se prikazivala i virtuelna tastatura.

Naravno, sve ovo treba uzeti s velikom dozom rezerve, jer je moguće da LG raspolaže s nekoliko ranih prototipova, od kojih većina nikada neće ugledati svetlo dana Za očekivati je da će više informacija stizati u narednom periodu, odnosno kako se bude bližio datum službene najave.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.