Mokase je maska za telefon koja će vam napraviti kafu


Do sada su izmišljene futrole za pametne telefone različitih oblika, boja i materijala, ali nova Mokase futrola će vam napraviti čak i kafu.

Mokase može espresso kafu od 25 mililitara zagrejati do temperature između 50 i 60 stepeni Celzijusa. Tako da, gde god se nalazili, možete zadovoljiti vašu dnevnu potrebu za kofeinom, prenosi Design boom.

Futrola funkcioniše tako što se u nju ubaci specijalni espresso filter koji se za pet do osam sekundi zagrije uz pomoć baterije unutar futrole. Na vrhu futrole nalazi se mala česma, napravljena od aluminijuma i silikona, koja podržava izbacivanje vruće kafe bez oslobađanja toksina. Baterija futrole puni se uz pomoć standardnog USB kabla, baš kao i svaka baterija pametnog telefona.



Mokase odgovara telefonima kao što su Apple, Samsung, Huawei i LG, a cena joj je oko 54 dolara. Uz futrolu, kupci dobiju i specijalnu sklopivu čašicu iz koje mogu piti klasičnu, prženu ili tursku kafu. Futrola je dostupna u crnoj i beloj boji.

Međutim, iako se nekim korisnicima sviđa ideja da mogu uz telefon nositi kafu, mnogi se pitaju da li Mokase može na neki način oštetiti telefon.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.