Pojavile se slike sledećeg iPhone-a?


Pojavile su se fotografije iPhone-a 8, ali ne funkcionalnog nego "dummy modela", koji otkriva kako bi konačni uređaj trebao da izgleda. Ako je verovati dosadašnjim glasinama, iPhone 8 bi trebao da dođe sa OLED ekranom, u kojeg će biti ugrađen i čitač otisaka prstiju.

Sam ekran će na ivicama biti blago zakrivljen u stilu aktualnih 2,5D ekrana. Iako na ovom fotografijama to nije vidljivo, iPhone 8 će navodno imati ekran od ivice do ivice. Nazad se nalazi dvostruka kamera, ali ovoga puta u vertikalnom izdanju, za razliku od one na iPhone-u 7 Plus. Vidljiv je i metalni okvir na kojem se nalazi Lightning ulaz sa otvorom za spoljni zvučnik.

Dijagonale ekrana za sada nisu poznate, kao ni broj modela. Verovatno će lansirati najmanje dva, a postoji izvesna šansa da ove godine ugledamo čak tri modela. Službena najava se očekuje na jesen, iako se u više navrata moglo čuti kako je lansiranje odloženo za sledeću godinu. Više glasina, koje će ovo potvrditi ili opovrgnuti, možemo očekivati kroz sledećih mesec, dva.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Ako ovako bude izgledao ostajem na 6s :/ na 4. slici kao da su super lepkom lepipi dugmicec (wtf)

    a ta osoba je mogla nokte da sredi! #samokazem


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.