Sony Xperia X Ultra prikazana na službenim renderima


Sony je objavio službene rendera novog pametnog telefona koji priprema, a na tržištu će se pojaviti kao Sony Xperia X Ultra.

Prema objavljenim renderima je vidljivo kako Xperia X Ultra, što se tiče formata ekrana, predstavlja Sony-jev odgovor na ovogodišnje flagship pametne telefone Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+ i LG G6 koji dolaze s ekranom u novom 18:9 odnosu.

Sličan odnos bi trebao da ima i Sony-jev uređaj iako za sada još uvek nije poznato o kakvom se tačno odnosu radi, a sam ekran imaće veličinu od približno 6,45 inča. Tu su i tanke ivice ekrana, dovoljni za Sony-jev logo na gornjoj strani i kapacitivne tipke na donjoj strani uređaja).

Hardverske funkcije ovog uređaja za sada su samo glasine. Spominje se Snapdragon 660 čip, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije (proširive microSD karticama), baterija od 3050 mAh (s podrškom za tehnologiju brzog punjenja Quick Charge 3.0), dvostruki zvučnici i operativni sistem Android 7.0 Nougat.

Što se tiče fotografske komponente, Xperia X Ultra bi trebao da dođe sa 19-megapikselnom zadnjom i 13-megapikselnom selfie kamerom. Takođe, ovaj Sony-jev mobilni telefon bi se na tržištu trebao pojaviti u tri do četiri različite boje (na objavljenom renderu Xperia X Ultra je prikazana u crvenoj i sivoj varijanti).

Za sada nema informacija kada bi se pametni telefon Sony Xperia X Ultra trebao pojaviti na tržištu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    "Tanke ivice ekrana"... od po 1,5cm! Tipični Sony. Ja kad sam video sliku mislio sam da je daljinski za PS4.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.