Video otkriva dva nova Nokia Android telefona


HMD Global je nove Nokia Androide predstavio na MWC-u u Barseloni, ali još uvek ih čekamo na tržištu. Procureli promotivni video sada otkriva dva nova do sada neviđena Nokia Android-a, od kojih bi barem jedan mogao biti očekivani Nokia flagship.

Nokia 3, Nokia 5 i Nokia 6 mnogima su zanimljivi pre svega zbog legendarnog loga kojeg na sebi nose, a iza sebe ima dugogodišnju tradiciju kvaliteta ali i zbog povoljnog odnosa cene i onog što nude.

Problem je u tome što te nove Nokie nikako da stignu na tržišta, kako bismo se uverili u sve to čemu se Nokia fanovi nadaju.

Nijedan od ova tri Nokia modela nije flagship pa se i on čeka, a možda je otkriven u ovom promotivnom videu, originalno objavljenog na Vime-u, a prenosi ga Evan Blass sa evleaks-a.

Uz Nokiu 3, 5 i 6 u videu se pojavljuju i dva modela, koja do sada nismo imali prilike da vidimo. Najzanimljivijim se čini ovaj sa duo kamerom na leđima, a mogao bi da bude taj nadolazeći Nokia tip model. Uz njega je još jedan također do sada neviđeni model, a od Nokie 6 se razlikuje po izduženijem modulu kamere na leđima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.