Da li je ovo iPhone 8? Nadamo se da nije


Iako je do službenog predstavljanja sledeće generacije iPhone-a ostalo nešto više od tri meseca, glasine i spekulacije već neko vreme rade svoje. Tako smo već nebrojano puta mogli zaključiti da će iPhone 8 (ili kako će se već zvati) na poleđini imati uspravno postavljenu dvostruku kameru, što su sugerisali i CAD crteži.

U položaju za snimanje orijentacija dve kamere zapravo postaje vodoravna, što je logičniji način za dobijanje željenih efekata. Eto, možda sada korisnici iPhone-a napokon počnu okretati uređaj kako bi snimili vodoravni video.

Vidljiv je i čitač otisaka prstiju, odnosno Touch ID tipka, koja se sada nalazi na poleđini, odmah ispod Apple-ovog loga.

Izvor koji prenosi ove fotografije tvrdi da se radi u autentičnom primerku iPhone-a 8, ali sada po prvi put imamo priliku da vidimo kako izgleda njegova prednja strana. Iako se do sada spekulisalo o potpunom izostanku ivica, ovaj primer baš i ne govori u prilog toj tezi. Iako je vidljivo drastično smanjenje okvira u odnosu na sadašnje modele, ukupan izgled ipak nije kako smo očekivali.

Čak i u slučaju da je ovo autentičan primerak iz Apple-a, ne mora značiti da će krajnji proizvod zaista ovako izgledati, jer je poznato da Apple često testira nekoliko različitih verzija dizajna.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.