Evan Blass: Galaxy Note 8 stiže u septembru sa cenom od 999 evra


Poznati leaker Evan Blass objavio je nove detalje koji se tiču novog Samsung-ovog phableta iz serije Galaxy Note, spominje kako Galaxy Note 8 treba očekivati na tržištu u drugoj polovini septembra i to sa rekordnom cenom što se tiče Samsung-ovih mobilnih uređaja, 999 evra.

Blass spominje kako će Galaxy Note 8 doći sa 6,3-inčnim Super AMOLED zakrivljenim ekranom tankih ivica u već dobro poznatom 18.5:9 formatu koji koriste i aktuelni Galaxy S8 (5,8-inčni ekran) i Galaxy S8+ (6,2-inčni ekran) pametni telefoni.

Ističe se prisustvo dvostruke zadnje kamere koju čine dva 12-megapikselna senzora sa samostalnim optičkom stabilizacijom slike za sočivo. Sama sočiva poređana su vodoravno levo od flasha i senzora otkucaja srca.

Senzor otisaka prstiju ponovno bi trebao da se nalazi sa desne strane na nivou sa sočivima baš kao i kod Galaxy S8 i Galaxy S8+ uređaja samo bi razmak između njih u slučaju Galaxy Note 8 phableta trebao da bude nešto veći.

Od ostalih funkcija spominje se baterija sa kapacitetom od 3300 mAh, S Pen digitalna olovka s novim mogućnostima kao što je trenutno prevođenje čitavih rečenica, konverzija valuta i smeštanje rukom pisanih poruka na Always On ekran.

Galaxy Note 8 donosi podršku za DeX funkciju, kao kompatibilnost za isti DeX dock kojeg upotrebljavaju Galaxy S8 i Galaxy S8+ modeli. Spominje se kako će Galaxy Note 8 na tržište doći u zlatnoj, crnoj i plavoj boji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.