Galaxy Note 8 stiže 26. avgusta?


Datum službenog predstavljanja Samsung-a Galaxy Note 8 se bliži, ali još uvek nemamo pouzdanih informacija, odnosno fotografija koje bi trebale da potvrde njegov izgled. Ipak, nije teško pretpostaviti da bi mogao da nalikuje na postojeće S8 i S8 Plus modele, s tom razlikom što će dobiti ulaz za olovku, a ekran bi se trebao rastegnuti na 6,3 inča.

Sada saznajemo datum eventa na kojem bi Note 8 trebao da ugleda svetlo dana. Za razliku od prethodnih godina, kad je Note serija predstavljana na IFA sajmu u Berlinu, Note 7 je prošle godine predstavljen početkom avgusta, da bi ove godine termin bio zakazan za 26. avgust, prenose korejski mediji. Event će se navodno održati u New Yorku, a nije isključeno da se paralelna konferencija održi u Londonu.

Podsetimo, Note 8 bi trebao da bude pokretan istom pokretačkom grupom kao S8 i S8 Plus, dakle Snapdragon-om 835 ili Exynos-om 8895, iako postoji mogućnost da ugledamo obnovljenu verziju prvog pod nazivom Snapdragon 836. Ali, bilo kako bilo, ta će ionako biti dostupna samo na američkom tržištu.

Postoje spekulacije da će Note 8 na poleđini imati dvostruku kameru, a sudbina čitača otisaka prstiju, odnosno njegove lokacije, još je neizvesna. Naime, iz Samsung-a su nedavno potvrdili da isti neće biti smešten ispod ekrana, kao što se spekulisalo, a hoće li Samsung za njega naći prikladnije mesto od onog na S8, ostaje za videti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.