HTC U11 se do sada prodaje bolje od svojih prethodnika


HTC U11 je službeno predstavljen 16. maja i u ovih mesec dana postigao je odlične prodajne rezultate, kojima je nadmašio svoje prethodnike HTC 10 i HTC One M9.

Kompanijin novi top model, poznat po okviru osetljivom na stiskanje i sjajnim staklenim leđima, već pokazuje znakove uređaja, koji bi kompaniju mogao da izvuče i stanja u kojem se nalazi već prilično dugo. Uprkos odličnim telefonima, HTC zadnjih godina ne uspeva da se prodajnim rezultatima nametne na tržištu.



Novi HTC U11 sada dolazi u impresivnu staklo-metalno kućištu, koje je teško ne primetiti, a metalni okvir osetljiv je na stisak, što je iskorišćeno u Sense Edge gestama za pokretanje kamere ili Google Asistent-a, okidanje fotki ili bilo koje druge radnje koju odaberete u podešavanjima.

Čelnica HTC-ova mobilnog odeljenja Chang Chia-lin pohvalila se na sastanku deoničara inicijalnim prodajnim rezultatima novog U11 telefona, koji je u manje od mesec dana pokazao znatno bolju prođu od prošlogidšnjeg HTC-a 10 i modela One M9 pre njega.

Chang nije otkrila nikakve brojke, ali očito su zadovoljni reakcijom tržišta na njihov novi flagship.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.